TITLE

DESCRIPTION

Hotel Duje

Hotell Duje är ett litet familjehotell, byggt 2009. Det har 22 rum och två sviter, är bekvämt utrustade och luftkonditionerade, samt passar ett 4-stjärnigt hotell.

Hotellet ligger precis intill havet, 2 km från Vodice – tillräckligt långt för att ge dig en trevlig semester, men tillräckligt nära för dem som vill ha folkmassor, nattutflykter och allt som ett turistcentrum som Vodice erbjuder dig. Alla rum och sviter är modernt designade och utrustade. Boende på Hotel Duje lovar en avslappnad vistelse oavsett om du är här för affär eller för besök. Framför hotellet, inom aperitifbaren, finns en rymlig halvcirkelterrass utrustad med moderna och bekväma sittplatser.

För varma sommardagar finns förfriskningar i utomhuspoolen, belägen i terrassen. För hotellets gäster finns solstolar och parasoller och träningsutrustning gratis, och om din pool är liten är stranden bara tvärs över gatan.

Det familjeägda Hotel Duje ligger vid stranden i Srima, 2 km öster om Vodice. Hotellet erbjuder rum med utsikt över havet eller trädgården, gratis Wi-Fi och gratis parkering på plats.

De närliggande öarna Zlarin och Prvić samt nationalparken Krka, med de berömda vattenfallen Roška och Skradin, är värda ett besök.   

Rumstyper 

Snygga moderna rum som har balkong med havsutsikt och luftkonditionering.

 

Övrigt

Grattis Wy Fi

Grattis parkering

Utomhuspool   

Satellit  -TV

Hotellet

Äta ute:

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 150 kr.
En öl kostar ca 15-20 kr.

Nöjen:

Vodice är en livlig kuststad, och hamnen kantas av caféer, restauranger och barer. Under högsäsong höjs pulsen på nattlivet avsevärt.

Transfer:

Transfer från flygplatsen i Split - Zadar till Vodice ca 1 timme och 15 minuter. Observera att transfertiden kan bli betydligt längre under högsäsong då trafiken är intensiv. Transfern sker vanligtvis eller det går bra att beställa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+46702 614 710

Ringa oss

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Pirovac

Sommarresor Solaris Beach Resort

Sommarresor Imperijal

Klimatvård

+46702 614 710
 info@blueswantravel.com
  Gamla Strandlinjen 4 b 
433 35 Partille, Sverige

© Copyright 2019 by Blue Swan Travel