Rogoznica

Rogoznica är en liten turist- och fiskeort i landsdelen Dalmatien i södra Kroatien.

Rogoznica är en liten turist- och fiskeort i landsdelen Dalmatien i södra Kroatien. Staden ligger skyddat belägen i en djup bukt mellan Split och Šibenik .

Kultur och historia är djupt rotade i staden, vilket bland annat fantastiska sakrala byggnader vittnar om. Samhället domineras av församlingskyrkan St. Nikola med klocktornet, byggd i medeltida dalmatisk arkitekturstil.

För alla naturälskare erbjudes enastående upplevelser av grottan Milina och den närliggande sjön som är förenad med havet Denna typiska lilla medelhavsort är idealisk för en fridfull och behaglig semester, lång bort från stadens myller.

Stranden Šepurine är den största i Rogoznica. Den långa bågen av singel lockar dem som letar efter äventyr lika väl som barnfamiljer, par och äldre. Badvakter håller ett vakande öga över alla, medan det i närheten finns restauranger och barer.

VISA BILDERNA

Äta ute:

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 150 kr.
En öl kostar ca 15-20 kr.

Nöjen:

Vodice är en livlig kuststad, och hamnen kantas av caféer, restauranger och barer. Under högsäsong höjs pulsen på nattlivet avsevärt.

Transfer:

Transfer från flygplatsen i Split - Zadar till Vodice ca 1 timme och 15 minuter. Observera att transfertiden kan bli betydligt längre under högsäsong då trafiken är intensiv. Transfern sker vanligtvis eller det går bra att beställa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+46702 614 710

Ringa oss

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Pirovac

Sommarresor Solaris Beach Resort

Sommarresor Imperijal

Klimatvård

+46702 614 710
 info@blueswantravel.com
  Gamla Strandlinjen 4 b 
433 35 Partille, Sverige

© Copyright 2019 by Blue Swan Travel